Packar och klart!

Snart kommer adrian med. Han kommer 9, han ska åka med oss hans föräldrar bor i tyskland, det är min systers man, så ska vi först sova där en natt! Läntar lite, men kommer sakna alla så fruktansvärt mycket!
puss.

Utomlands, kul. :)

Imorgon ska jag till Tyskland, det ska bli kul. Vi ska även till Österrike, Italien och Kroatien kanske. Har aldrig varit utomlands förr ;) Förutom Danmark, men det har väl alla som bor nere i skåne? haha! Det ska bli spännande.

Igår var jag med Frida David och Sebbe. Här är bilderna från det :)


Idag !

Idag cyklade jag upp till byn, träffa micke sen gick vi och var med robin rasse ida frida och my,
sen var en gammal gubbe som heter göran där, skitrolig haha men lite läskig.. haha! sen gick vi..
sen kom tobbe med, sen stack jag micke och tobbe och var med ally och frida, jao.. orkar inte berätta detaljer! men hade kul idag iallafall :) stack hem vid tio över tio! :)


Fyfan!

Sikket äckel du är. jag hade hoppats så mycket på oss, men sen förstör du allt. jag fattar fan inte man ens kan göra så, riktigt jävla fittigt! jag älskade dig så mycket, det börjar gå över till hat.. önskar jag  bara kunde glömma dig lika snabbt som jag föll för dig. jag försökte göra allt för dig, men du bara ljög för mig känns som om hela vårt förhållande har varit en jävla äcklig lögn. det är så sjukt att det kunde  bli såhär tillslut, sist när du sa sanningen så sa jag till mig själv liksom, jag är så så stolt nu, för han sa sanningen. nu kan jag leva lyckligt med han förevigt, ska aldrig göra något dumt igen, min framtid ska vara med honom. sen förstör du det igen. då får du skylla dig själv du skulle sagt sanning från början, pallar inte kärlek suger fan.
var tvungen och skriva av mig litta bara, (v

Börja blogga igen!

Tror jag ska börja blogga igen. Inte för att någon läser nu, men fall ifall någon gör, :)
Det har varit ett kul sommarlov, har mest spenderat tid med sebbe. Har varit och badat mycket med,
har varit sjukt kul! Inte varit direkt som förra, för då var jag bara med frida men tyvärr får jag inte vara med henne mer, vilket som är synd. Men men, livet är hårt! ;)
Får väl berätta om några dagar haha!

Igår så var jag först hos sebbe i 5-10 minuter sen stack vi till byn, till Robin, och sen kom alle, rasse och anton,
och sen snaggade robin sebbe, som egentligen skulle ha 7 mm långt hår haha! och efter blev han också sjukt lik andre! Sen var vi och käkade pizza, på milano, sen stack alla hem till alle. Så var vi där ett tag sen stack vi ut igen! :) sen åkte jag och sebbe hem till sebbe vid halv nio sen cyklade jag hem vid halv tio.
Måste också berätta om en rolig upplevelse, haha! ;) Jag sebbe micke och tobbe, vi gick till forsmöllan från byn för att bada, det är typ 4 km. sen så skulle vi gå hem, så orkade vi inte. Så vi sa att vi skulle lifta, men såklart trodde vi inte att vi skulle lyckas haha? så stannade en bil, så micke bara, kan man få sjuss in till klippan? han bara, självklart! Så vi fick sjuss in till byn igen! Och dagen efter det, i förrgår, träffade jag tim, vilket som var sjukt kul för har inte träffat han på ett halvår! saknat honom jättemycket!  Bloggar nog mest här om vad jag gjort, och om roliga saker och sånt shit!

Förresten, så är det slut mellan mig och sebbe!  4 månader och nu är det helt slut typ.


mycket bilder blir det nog också, för min kamera började funka igår igen, den har inte funkar på två månader! så har inga bilder sen sommarlovet :(

RSS 2.0